12 Nisan 2018

KURULUŞUN TARİHÇESİ

Hastanemiz 1970 yılında SSK FETHİYE hastanesine bağlı, Seka Fabrikası içerisinde istasyon olarak faaliyete başlamıştır. İhtiyaca göre 4 katlı hizmet binası inşa edilerek 1977 yılında dispanser olarak faaliyetine devam etmiştir.

İlçe sınırları dahilinde başka yataklı sağlık kuruluşunun bulunmaması sonucu mevcut dispanser 1989 yılında 30 yataklı bir hastaneye dönüştürülerek faaliyetini sürdürmüştür.18 şubat 2005 tarihi itibariyle SAĞLIK  BAKANLIĞI  DALAMAN DEVLET HASTANESİ olarak çalışmalarına devam etmiştir.

Hastanemiz 07/ 05/ 2012 tarihinde yeni hizmet binasına taşınmıştır. 50 yataklı çağdaş odalarımızla  kaliteli hizmet alabileceğiniz en doğru adrestesiniz.

YURDUMUZUN DIŞ DÜNYAYA AÇILAN GÜZEL BİR KAPISI OLAN DALAMAN İLÇEMİZİN DEVLET HASTANESİ, GELİŞEN TEKNOLOJİ İLE BİRLİKTE GELİŞİM KAYDETMEKTE VE SAYIN HALKIMIZA HİZMETİNİ SÜRDÜRMEKTEDİR.

GÜLER YÜZLÜ PERSONELİMİZ, ÇAĞDAŞ VE İNSAN MERKEZLİ HİZMET SÜRDÜRMEKTE VE GELİŞMEKTE KARARLIDIR.

ACİL ŞİFALAR DİLERİZ